sábado, 21 de septiembre de 2013

Blog bilingüe!

Després de dos anys de blog i de pensar-ho molt avui he decidit donar la passa de millorar aquest espai publicant totes les noves entrades també en Llengua Catalana a més de en Castellà.

He de dir que quan vaig tenir la idea de posar en marxa aquest blog ho vaig fer, entre d´altres, amb l´ajuda de persones castellanoparlants (algunes d´elles estrangeres) i dins fòrums de parla castellana, per aquest motiu quan vaig començar a compartir-ho ho vaig fer sempre en castellà, a més em feia molta peresa escriure en dos idiomes diferents perquè em semblava incòmode a l´hora de llegir.

Amb el temps he conegut molt altres blogs, (grans blogs), alguns dels quals tenien com a tret identificatiu el fet de ser bilingüe, ja fos castellà/anglés, català/castellà, castellà/alemany.... 

Aquest fet i sobretot el fet de veure com en els darrers anys la meva llengua materna quedava arraconada en alguns àmbits de caire cultural, polític i educatiu m´han animat a llevar-me la peresa de damunt i començar a publicar en ambdues llengües. Així, a partir d´ara, trobareu les meves entrades en català, i tot seguit en castellà (en un altre color). A més, a poc a poc aniré traduint al català les entrades antigues.

Espero que entengueu aquest canvi com una millora i que us trobeu còmodes amb la lectura, i sobretot, espero que us quedeu per aquí, tinc molts projectes en ment per aquest hivern i tinc moltes ganes de compartir-los amb vosaltres.


Después de dos años de blog y de pensarlo mucho hoy he decidido dar el paso de mejorar este espacio publicando todas las nuevas entradas también en catalán además de en castellano.

Tengo que decir que cuando tuve la idea de poner en marcha este blog lo hice con la ayuda de personas castellano parlantes (algunas de ellas extranjeras) y dentro de foros de habla castellana, por este motivo cuando empecé a compartirlo lo hice siempre en castellano, además me daba  mucha pereza  escribir en dos idiomas diferentes  porque me parecía  incómodo.

Con el tiempo he conocido muchos otros blogs, (grandes blogs), algunos de los cuales tenían como característica el hecho de ser bilingüe, ya fuese castellano/inglés, catalán/castellano, castellano/alemán.... 

Este hecho y sobre todo el hecho de ver como en los últimos años mi lengua materna quedaba arrinconada en algunos ámbitos de carácter cultural, político y educativo me han animado a sacudirme la pereza de encima y empezar a publicar en ambas lenguas. Así pues, a partir deahora, encontraréis mis entradas en catalán, y a continuación en castellano (en otro color). Además, poco a poco iré traduciendo al catalán las entradas antiguas.

Espero que entendáis este cambio como una mejora y que os encontréis cómodos con la lectura, y sobre todo, espero que os quedéis por aquí, tengo muchos proyectos en mente para este invierno y tengo muchas ganas de compartirlos con vosotros.

9 comentarios:

 1. Doncs benvinguda al món catalanoblocaire !!!

  ResponderEliminar
 2. Yo d catalán ni idea... Pero me parece estupenda tu decisión! Con esto tu blog sé enriquece un poquito más .
  AnaHdez

  ResponderEliminar
 3. Felicitats
  filsanddraps.wordpress.com

  ResponderEliminar
 4. Perfecte! Endavant amb aquesta nova proposta!
  Moltes felicitats per la teva decisió!
  Visca la lLengua catalana i visca Catalunya!

  ResponderEliminar
 5. Ya quisiera yo ser bilingue, pero no tengo esa suerte, me alegro que te hayas animado. Enriquece.

  ResponderEliminar
 6. wow no sabia res d´això! m´encanta la idea... ni tans sols se m´havia passat pel cap... seré la proxima? ; )

  ResponderEliminar
 7. Fa temps que et seguesc i me sembla una idea genial! Manquen blocs de qualitat com el teu en la llengua de Mallorca. Enhorabona i gràcies per compartir tot allò que fas! Marina

  ResponderEliminar
 8. Me parece estupendo, pero si escribes en castellano, hazlo correctamente: l´ayuda, d´ellas, d´ahora...

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias por tu comentario, intento escribir lo más correctamente que puedo pero a veces me despisto :) ¡Corregido!

   Eliminar